Ankara'da görüşmelerde bulunan Dr. Akkan Suver, Montenegro (Karadağ) Büyükelçisi Branko Milic'i makamında ziyaret etti . Büyükelçi Branko Milic'in Dr. Akkan Suver'i kabulünde Marmara Grubu Vakfı'ndan Umut Ökten de hazır bulundu.
Haber Arşivimiz
Geçmiş dönem haberlerimiz · Arşiv sayfası 250/388
Şamil Ayrım Türkiye - Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Oldu
İstanbul Milletvekili ve Marmara Grubu Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Şamil Ayrım, Türkiye Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı'na seçildi. Daha önce de milletvekilliği yaptığı dönemde sekiz yıl aynı görevi başarıyla yapan Şamil Ayrım'ı tebrik ediyoruz.
Ayrıca Türkiye - Avrupa Parlamentolar Arası Türkiye Delegasyonu'na da üye seçilen Şamil Ayrım'ın Dr. Akkan Suver, TBMM'deki makamında sevincini Marmara Grubu Vakfı adına paylaştı.
Dr. Akkan Suver Özbekistan Büyükelçisi ile görüştü
Ankara'da temaslarını sürdüren Dr. Akkan Suver, Özbekistan Ankara Büyükelçisi Alişer Agzamhadjev'i makamında ziyaret ederek, Türkiye - Özbekistan arasında gelişmekte olan sivil toplum ilişkileri üzerinde görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette Marmara Grubu Vakfı'ndan Umut Ökten de hazır bulundu.
15 Temmuz’un Yıldönümündeyiz
15 Temmuz’un acı ve düşündürücü yıl dönümünde şehitlerimizi bir defa daha rahmet ve şükranla anıyoruz. Tesellimiz topyekûn Türk Milleti’nin darbeyi, kalkışmayı reddetmesidir. Bunu bir milli birlik ruh ve şuuru içinde ortaya koyan Milletimizin bu şanlı destan gününde gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunuyoruz. Marmara Grubu Vakfı olarak sivil toplum kimliğimizle bu olaya kalkışanları lanetliyoruz. Bu acının ikinci yıl dönümünde şehitlerimize rahmet dilerken, bir daha böylesine hainane teşebbüslerin olmamasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakü ve Lefkoşayı ziyaretinde Şamil Ayrım da hazır bulundu.
Cumhurbaşkanlığı görevine başlaması sonrasında Azerbaycan'ı ve KKTC'yi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretlerinde Şamil Ayrım da hazır bulundu. Kardeş Azerbaycan'a gerçekleştirilen ilk ziyarette önce Haydar Aliyev'in Anıt Mezarı, daha sonra Şehitler Hıyabanı ziyaret edildi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile birlikte ortak bir de basın toplantısı yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra KKTC'ye de resmi bir ziyarette bulundu. KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından karşılanan Recep Tayyip Erdoğan Lefkoşa'da Atatürk Heykeli'ne çelenk koydu ve onuruna verilen akşam yemeğine katıldı. Bakü ve Lefkoşa ziyaretlerine Başbakan Eski Yardımcısı Tuğrul Türkeş de refakat etti.
