Haberler

2018 Yılı Hayırlı Olsun

27 Aralık 2017 Çarşamba - Okunma: 2508
2018 Yılı Hayırlı Olsun

Marmara Grubu Vakfı Genel Başkanı Dr. Akkan Suver yaklaşan Yeni Yıl dolayısıyla kamuoyuna bir tebrik mesajı yayınladı. Dr. Suver mesajında barış, huzur ve esenlik dolu bir yıl temenni etti. Dr. Suver'in mesajı aynen şöyledir:"- Yeni ümitlerle, yeni beklentilerle 2018 yılının arifesindeyiz. Sivil toplum kimliğimizle, idrak etmekte olduğumuz 2018 yılının insanlarımıza ve insanlığa esenlikler, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Yaşadığımız acı günlerin son bulması, savaş hırslarının tükenmesi, istemsiz göçün durdurulması, dileğiyle 2018 yılında barış, huzur ve esenlik dolu günleri idrak edeceğimizi ümit ediyorum.

Zira insanlık teröre, savaşa karşı büyük bir sınav veriyor. Bu sınav ümitsizliğe karşıdır. Bu sınav daha anlayışlı, daha uzlaşmacı, daha basiretli, daha sağduyulu, daha sevecen olma sınavıdır.

Dolayısıyla 2018 yılının başarılı bir sınav yılı olarak, oluşacak güzel beklentilerle yepyeni günlerin kapısını aralayacağını ümit ediyor, insanlığa huzur, barış, refah ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum."

MUTLU YILLAR... YENİ İLİNİZ MÜBARƏK... HAPPY NEW YEAR... BONNE ANNÉE... XIN NIAN YU KUAI... FELIZ ANO NUEVO... KALI RONIA... EIN GLÜCKLICHES NEUES JAHR... LA MULTI ANI... S NOVYM GODOM...